BÅTKURS.NU

Våra instruktörer

Jag heter Pernilla Rosén och är ägare av Livrädda Sverige AB. Jag har erfarenhet som ambulanssjukvårdare och är aktiv som frivillig sjöräddare och befälhavare på Sjöräddningsstation Stockholm. Jag utbildar inom Första Hjälpen, HLR och Barn HLR.

Jag älskar att utbilda! Här är några kommentarer från olika kursdeltagare: 

  – Inspirerande och engagerad kursledare 

  – Kul att du fick in lite humor i det hela, bra på att prata och tydlig

  – Kompetent kursledare

  – Energi, tydlig och bra pedagog.

  – Märks att hon själv har praktiserat det hon lär ut och fortfarande gör så.

Från säsongen 2016 startar vi även båtkurs.nu. Mitt andra stora fritidsintresse förutom livräddning är båtliv och att vistas ute i skärgården. Som skeppare på en sjöräddningsbåt är det oftast vi som utbildar den övriga besättningen med allt som rör båt, manövrering, handhavande, navigering, radar och sjömanskap m.m. 

Att köra båt och navigera sig runt i skärgården har alltid varit en naturligdel i mitt liv då jag är uppvuxen och till stor del av året bor ute i skärgården. Nu ser jag fram emot att med glädje och entusiasm få utbilda kvinnor, ungdomar och män. 

Jag vill att fler ska kunna känna sig trygga med sin båt och få möjlighet att njuta av båtlivet fullt ut, ensam, med vänner eller med hela familjen ombord. 

Pernillas kompetenser är:

  – Fartygsbefäl klass VIII

  – Maskinbefäl klass VIII

  – Handhavande snabba fartyg (navigering i farter över 35 knop) 

Dessutom har Pernilla gått många interna kurser inom sjöräddningen och två längre utbildningar som Sjöfartsverket har för befälhavare.       

Tele

070-2551415